NLDoet 2020

De Gele Knalpot en NLDoet 2020: high tea

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Oranje Fonds

De Gele Knalpot doet dit jaar ook mee! Op zaterdag 14 maart organiseren we een gezellige high tea met twee gangen. Onze deelnemers hebben zo een gezellige middag buiten de eigen instelling. Mensen met en zonder handicap maken op een leuke manier met elkaar kennis.

Wij hebben er al zin in! Kom je ook?

Let op: kan je niet op zaterdagmiddag, maar wil je wel met ons kennismaken op een woensdagavond? Mail ons dan.

Oranje Fonds

De Gele Knalpot goes NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Oranje Fonds

De Gele Knalpot doet dit jaar ook mee! Op vrijdag 15 maart organiseren we een Europees diner met Hollandse zanger toe. Onze deelnemers hebben zo een gezellige avond buiten de eigen instelling. Mensen met en zonder handicap maken op een leuke manier met elkaar kennis.

Wij hebben er al zin in! Kom je ook?

Let op: kan je niet op vrijdagavond, maar wil je wel met ons kennismaken op een woensdagavond? Mail ons dan.

Welkom

Iedere woensdagavond feest bij De Gele Knalpot!

Iedere woensdagavond is het feest bij De Gele Knalpot in gemeenschapshuis Ons Huis. Mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking uit Wageningen en omgeving komen dan samen met een aantal vrijwilligers voor een gezellige avond.

Elke week worden leuke bezigheden georganiseerd, zoals een bingoavond, diverse knutselactiviteiten, koekjes bakken, discoavonden, naar de kroeg en nog veel meer. Naast de wekelijkse avonden gaat De Gele Knalpot eens per jaar een weekendje weg; tijdens deze weekenden wordt er gezwommen, gewinkeld of een pretpark bezocht.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe deelnemers en vrijwilligers. Voor meer informatie kun je terecht op onze website (www.degeleknalpot.nl) of Hyves pagina (www.degeleknalpot.hyves.nl). Lijkt het je leuk om als deelnemer of vrijwilliger met ons mee te doen? Neem dan contact met ons op via degeleknalpot@hotmail.com.

Hopelijk tot ziens!

Team De Gele Knalpot.